PANORAMAGIC

A tradition of the contemporary kitchen that continues over time.

De Panoramagic is een zeer exclusief fornuis.

Het was tijdens de fantastische jaren 60 dat ILVE de Panoranmagic introduceerde: het vrijstaande fornuis dat het aanzicht van de particuliere keuken voor altijd zou veranderen. Tot op vandaag blijft het mythische design en de uitzonderlijke toegepaste technologie fascineren. Het fornuis werd opnieuw uitgebracht dankzij een re-design van het toonaangevende Italiaanse design bureau EMO design.  In 2017 bekroond tot winnaar van de Good Design Awards. Met trots presenteren we de Panoramagic Next Generation.

TFT Touch display

Eenvoudige bediening van de ovens door middel van touchscreen display. Met een druk -en sleep functie kunt u beide ovens volledig programmeren. Ook tijdens de bereiding kunt u de temperatuur controleren en de functies bijstellen.

Configureerbare kookplaat

De 90 & 120 modellen zijn voorzien van o.a. een krachtige wokbrander tot wel 5 kW en optioneel is ook een Fry Top beschikbaar.

Het is ook mogelijk om op de 90 uitvoering een innovatieve inductiekookplaat te kiezen.

Soft-closing & veilig koele deur(en)

De ovendeuren zijn voorzien van een soft-closing systeem voor zacht en gecontroleerd sluitende deuren. De ovens bereiken hoge temperaturen tot wel 320 ℃ maar door driedubbel glas zijn de deuren altijd koel en veilig in gebruik.

Ruime easy clean emaille ovens

Temperatuurcontrole van 30 tot 320 ℃, 15 functies waaronder een quick start functie, krachtige grill functie en steam-discharge. De ILVE ovens onderscheiden zich door een accurate  elektronische temperatuurcontrole. Afhankelijk van de breedte die u wenst kiest u voor 1 of 2 ovens.  De easy clean emaille ovens zijn eenvoudig schoon te houden. De oven is uitgerust met 2 roosters, een geëmailleerde bakplaat en een draaispit. Daarnaast is de oven standaard voorzien van een kerntemperatuurmeter die eenvoudig te bedienen is met de TFT touch display.

90 & 120 cm

Kies de breedte en samenstelling die bij u past. 

Inbouw ovens

Panoramagic 60 cm multifunction electronic oven | OV60PMT3

OV60PMT3

60 cm multi-function electronic oven 

Data sheet
OV30PMT3

OV30PMT3

76 cm multi-function electronic oven

Data sheet
Panoramagic multi-function electronic oven | OV91PMT3

OV91PMT3

90 cm multi-function electronic oven 300 °C

Data sheet