ILVE Nederland

Onze showroom is weer geopend, maak vrijblijvend een afspraak om ons te bezoeken.
Wij zijn telefonisch en per mail bereikbaar, nieuwe bestellingen hebben momenteel een levertijd van 6 weken. Bel of mail ons gerust als u informatie of advies wenst:

info@-ilve-nederland.com
0180 615 518

De ILVE fornuizen worden vervaardigd in de grootste fornuizen fabriek van Italië.  Kies de stijl die bij u past en configureer uw fornuis volledig naar wens. Er zijn veel standaard kleuren mogelijk maar u heeft ook de mogelijkheid om een uniek fornuis samen te stellen dankzij onze ILVE (RAL) colour matching service.  Onze fornuizen zijn er in breedtes van 60 t/m 150 cm en zijn verkrijgbaar met diverse gaskookplaten en krachtige inductiekookplaten. Onze fornuizen hebben een A+ energielabel. 

Maak vrijblijvend een afspraak
Vrijstaande fornuizen
Afzuigkappen
Privé chef actie

Moderne stijlen

Ontdek onze moderne fornuizen, verkrijgbaar in diverse kleuren en breedtes van 60 t/m 150 cm. Wij produceren fornuizen met de grootste aandacht voor innovatie, stijl en kwaliteit afgestemd op de wensen van de kookliefhebber.

D
uurzaam, energieklasse A+, easy clean emaille ovens met een accurate temperatuurcontrole van 30 – 300 graden, krachtige inductiezones en messing branders voorzien van nano-coating voor de beste resultaten.

 

Ontdek de moderne stijlen

Klassieke stijlen

Ontdek onze klassieke fornuizen, verkrijgbaar in 8 kleuren en RAL en breedtes van 60 t/m 150 cm. Wij produceren fornuizen met de grootste aandacht voor innovatie, stijl en kwaliteit afgestemd op de wensen van de kookliefhebber. De klassieke stijlen zijn onderverdeeld in de Majestic en de Nostalgie, beide modellen kunnen afgewerkt worden met chroom, messing, koper en brons. 

D
uurzaam, energieklasse A+, easy clean emaille ovens met een accurate temperatuurcontrole van 30 – 320 graden, krachtige inductiezones en messing branders voorzien van nano-coating voor de beste resultaten.

 

Ontdek de klassieke stijlen

Panoramagic

Dit is het meest exclusieve fornuis ooit gemaakt en vanaf nu verkrijgbaar bij ons. Voorzien van een touchscreen display, knoppen met LED verlichting, soft-closing systeem ovendeuren, temperatuurbereik van 30 t/m 320 graden, kerntemperatuurmeter, warmhoudlade, steam-discharge functie en ook verkrijgbaar met inductiekookplaat.

Ontdek de Panoramagic

Express your dreams…

We houden er van om uniek te zijn en te doen wat we willen. Dankzij de RAL colour matching service zijn er geen grenzen meer. Ontdek de ongekende mogelijkheden en ontwerp zelf het fornuis van uw dromen.

Maak  vrijblijvend een afspraak om bij ons in de showroom uw droomfornuis te ontwerpen. Uiteraard kan dit ook telefonisch of per mail.

info@ilve-nederland.com / 0180 615 518

 

Stijlen